perjantai 26. huhtikuuta 2013

Tontti on sulanut...

Tältä tontilla näyttää nyt, kävimme merkkaamassa puut jotka haluamme säilyttää. Viikonloppuna tulee metsuri koneiden kanssa kaatamaan muut puut. Vesilaitoksen liittymäkin näkyy kuvassa sinisenä tötsänä. Samoin kepeillä on tallin ja talon paikat jo tontille about merkitty. Maatöiden on tarkoitus alkaa about toukokuun puolessa välissä, mikäli rakennuslupa on saatu siihen mennessä.

Merkkasimme neljä haapaa, muutaman katajan ja pari joulukuusen korkuista kuusta säilytettäväksi. Koivut valitettavasti menee sileäksi, kun ovat juuri talon kohdalla.

5 kommenttia:

 1. Ohho ohho, melkein jo luulin Liisan kirjoittaneen, mutta kun ei ollut mitään mainintaa haapojen havinasta, niin arvelin että ehkä kummiskin Jonni, vaikkei tekniikasta ihan hirmuna ollutkaan :)

  Kyllä teillä on siinä mainio pala Akaata!

  VastaaPoista
 2. Ei tarvitse huolestua, kyllä postauksia tekniikastakin on luvassa ihan kohta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin luin tuosta ylempää - tekä is back! :D))

   Poista
 3. Hyvä kun saitte puita säästettyä. Meidän tontilla kasvoi vaikka mitä, mutta tietenkin väärissä paikoissa. Harmitti ihan vietävästi kun laitettiin nurin mm. iso vaahtera, useampia koivuja, omenapuu, kuusia... Eivät vaan mitenkään olisi mahtuneet. Yksi ainut verivaahtera jäi ja sen lisäksi korkeat tuija-aidat rajoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäi kyllä ihan siten kivasti, että tulee vähän luonnon suojaa niin takapihalle kuin tuohon vasemmalle reunaankin. Pari todella nättiä katajaa oli, mutta aivan väärässä paikassa. Toivottavasti kaivuri saa siirrettyä ne maatöiden ohessa nätisti sivuun ja juurtuvat sitten vielä uudelleen siihenkin.   Poista