torstai 26. syyskuuta 2013

Kuvapäivitystä & sähkökaappia

Tänään puoliltapäivin mun kolmas puhelinnumero soi (varmaan sähkäri numerotiedustelua käyttänyt) ja tuli kyselyä, että mitenpäin HDMI-kaapeleiden input ja output suunnat olisi tarkoitus vetää. Joten hurautin siinä sitten tontille näyttämään kaapeleiden suunnat. Ja muutenkin ihmettelemään sähköpistokkeita ja teknistä tilaa. Samalla otin sitten kasan kuvia tontilla tapahtuneesta kehityksestä. Paljon tulee piuhoja ristiin rastiin - tekniikkamiehenä tässä eletään mielenkiintoisia aikoja, kun katsotaan miten suunnitelmat muuttuu todellisuudeksi.

5 kommenttia:

 1. Hei mä tajusin yhden noista kuvista - vähäks hieno ovi, jeeeeeeee! :) Voi että kun teitin kotonakotona tapahtuu nyt vauhdilla :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta on varmasti helpompi kulkea, kuin siitä viime kerran pienestä kolosta :D

   Poista
 2. Moro!

  Meidän blogissa olisi teille haaste.

  VastaaPoista
 3. Mielenkiinnolla seuraan teidän taloprojektia, meille on myös valmistumassa Ko-Ti talo, marraskuun puolivälin tienoilla pitäisi olla muutto. Jännä juttu että teillä on jo tuo oikea ulko-ovi paikoillaan, meillä kun ei ole näkynyt vaikka sisällä on jo pintojakin tehty hyvän matkaa ja lämppärit pöhöttää lämpöä harakoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo yksi oikea ovi paikoillaan, muissa aukoissa ei ole vielä oikeita ovia paikoillaan, joten kylmä siellä sisällä on vielä toistaiseksi.

   Poista