sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Pellit katolla ja seiniin ilmestynyt kipsilevyjä

Katot on nyt asennettu ja kyllä vain näyttää hyvältä tuo tummanharmaa saumapeltikatto, onneksi alueen kaava määräsi tuon tai tiilikaton ja tuohon saumakattoon päädyttiin. Silloin lisälasku kirpaisi, mutta on se kyllä komea. 

Kävin kauniin sään innoittamana tontilla maalaamassa räystäslautojen leikkuunurkat, joissa puuttui maali sahauksen vuoksi. Oli aika tuskaista siirrellä rakennustelineitä yksinään, mutta lopulta sain kuin sainkin molempien rakennusten kaikki nurkat maalattua. Muutamaan kertaan iski vähän korkean paikan kammo roikkua tikkaiden varassa ihan nurkalla katon rajassa (raahasin telineet vaan sikakorkeisiin nurkkiin). Illalla kramppasikin sitten käsissä kaikki lihakset.

Sisäpuolella oli kipsilevyjä ilmestynyt seiniin. Vähän ihmetyttää, kun levyjä on pistetty jo semmoisiin kohtiin, mihin on tarkoitus myös tulla sähkö- ja valopistokkeita. Joko emme vain ymmärrä sähköjen asentamista tai joku on mokannut tai sitten sähkärillä on kiva duuni lisätä pistokkeet seiniin jälkikäteen... Pitääkin selvitellä tota ensi viikolla.

Maalatessa avautui myös mahdollisuus ottaa kuvia vähän epätavallisista kuvakulmista, kun harvoin sitä heiluu katon korkeudella.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti