sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Katto on melkein asennettu

Näyttää tontilla jo 75% talon katosta olevan asennettu, joten ensi viikolla varmaan on talossa koko katto asennettuna. Ja eiköhän tallinkin katto lähiaikoina asennu paikoilleen.

Sisäkaton koolauskin on edennut, samoin välikaton varaston luukulle on reikä ilmestynyt. Hyvin on edistynyt hommat, ainoa huono puoli on, että kukaan ei ole meille kertonut, että mitä työmaalla tapahtuu seuraavaksi. Varmaan ensi viikolla soittelen sähköfirmalle ja kyselen heidän suunnitelmia.

Samoin olen tässä iltaisin koodannut valoautomaatiolle logiikkaa, siitä lisää jossain vaiheessa, kunhan saan sen demottavaan kuntoon.

2 kommenttia:

 1. Jännä homma että "saitte" ullakkoluukun laittaa nuin päin. Meillä timpurit oli sitä mieltä että laitetaan nuiden koolauspuiden ja runkopuiden väliin. Mä en sillon tajunnu (enkä vieläkään) miks meille ei voitu laittaa nuin niinku teillä on.. Me oltas saatu ullakkoluukku niin paljon parempaan paikkaan entä ku missä se nyt on! :/ Teillähän hommat edistyy hyvää vauhtia, teillä on nyt se vaihe ku tulee näkyvää jälkeä nopeasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota kuule arvottiin hartaasti ja pitkään ja tänään viimeksi mietittiin, mahtaako se nyt kuitenkaan olla oikein :)
   Luukku tulee siis siksi noin päin, että siitä tulee laskutikkaat alas ja kun se on tuossa oviaukon kohdalla, niin sitten ne tikkaat tulevat siihen viereiseen makkariin auki. Aivan heti tuohon luukun viereen, vessan ja luukun väliin tulee katossa oleva viilennyslaite, joka pitää koteloida alaslaskuun. Tänään vielä mietittiin, että kuinkahan alas se kotelointi oikein tuleekaan, että onko jo mahdollisesti ovien tiellä. Tuosta tulee aikamoinen viritelmä vielä :)
   Ja nyt kun tätä kirjotan, niin en kyllä yhtään muista, miksi se ei voi olla pitkittäissuuntaisesti, jolloin se aukeaisi eteiseen ja kulku olisi helpompaa. ... vieläköhän sitä uskaltaisi Karrilta kysyä... ollaankohan me kohta enää puheväleissä ollenkaan :D

   Poista