maanantai 3. marraskuuta 2014

D I Y - Yksi maailman helpoimmista sisustusduunauksista

No nyt on kyllä maailman kirjat sekaisin, KAKSI postausta samana päivänä.
En postaa siitä, että talon rakentanut firma on hakenut itsensä tänään konkurssiin, vaan näinkin mullistavasta ja tärkeästä asiasta, kun Ikean Lekman-laatikoiden duunaamisesta. Sitenkin tähdellinen postaus, että näköjään noita kirkkaita Lekman-laatikoita ei enää edes myydä, mutta silti. Kerron kuitenkin.


Tarkoitan siis näitä kirkasta ja kovaa muovia olevia laatikoita, jotka sopivat hyvin moneen Ikean lipastoon ja toimivat niin leikkihuoneessa kuin olkkarissakin pikkurojun säilytyspaikkana.

Meillä on ollut näitä laatikoita miehellä jo opiskeluajoista asti ja sopivat niin hyvin chilihuoneen lipastoihin, että ovat käytössä edelleenkin. Laatikot ovat täynnä kaikkea todella tähdellistä, on piuhaa, johtoa, vanhoja tiliotteita, kynttilöitä ja kenkälankkia. Tavaroita, joita ehkä joskus tarvitseekin, mutta jotka näkyvät aika rumasti noiden kirkasmuovisten laatikoiden läpi.

Eikö hakeudukin katse heti noihin rojuihin tuolla laatikoissa?
Tämä on kuitenkin aika helposti korjattavissa, varsinkin kun laatikon leveys on aikalailla sama, kuin A3-paperin. Hanki haluamasi väristä paperia, taita paperista ylijäävä osa, jotta se menee laatikon pohjalle ja muu osa vasten laatikon sisäpintaa. Voit kiinnittää paperin yläreunasta teipillä, mutta jos tavaraa on laatikossa vähänkin, niin ei tarvitse, paperi pysyy kyllä.


Sujuu myös asistentin kanssa ja voi huomioida kesä- ja talviverhot.

Voit myös laittaa toista reikälevyä vasten eri värisen paperin, esim. toisen talviverhoihin sopivaksi ja toisen kesäverhoihin. Aikaa menee noin 10 minuuttia kahdeksan laatikon kanssa, siinä ajassa avustaja ei ehdi juuri syömään paperiakaan.Valmista!

kesäverhoihin sopivat romunpeittosuojat.Ja talviverhoihin sopivat, iltavalaistuksessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti