Pohjakuvat ja Suunnitelmat

Tässä Archicadilla itse piirtelemiäni kuvia, joiden pohjalta pyysimme eri firmoilta tarjoukset.

Rakennuslupahakemus piirrokset

2 kommenttia:

 1. Wau, tosi hienosti piirretyt kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista, olen kyllä ylpeä! Tuo mies ne piirsi (lukuunottamatta rakennuslupahakemuksen piirroksia), ihan itte. Minä ehdotin ja mies piirsi ja edelleen olemme naimisissa.

   Jos vaan on ryhtymässä rakennusprojektiin ja vähänkään nörtin vikaa, niin suosittelen kyllä lämpimästi. Taisi siinä muutama ilta ja yö mennä, kun mies kahlasi netistä ohjeita, hukkasi koko katon ja kiroili niin maan vimmatusti, mutta tosi äkkiä kyllä sisäisti tuon jutun ja muuttui mestariksi. Myönnän, että ei toimi ehkä Ihan kaikilla noin :)
   Mutta tuo on kyllä hyvä ohjelma. Voi testailla useita vaihtoehtoja, ei mene kallista maksettua aikaa, että mietitään, mihinkä kohtaan perintökaappi mahtuu ja voi vaihdella pintoja ja testata eri vaihtoehtoja. Meillä meni tuon pohjan hiomisessa varmaan puolivuotta ja työtunteja aikamoinen, mutta kun iltasella tehtiin ja muiden juttujen lomassa, niin sai rauhassa miettiä ja uskon, että aika monet kohdat tuli mietittyä tarkasti, mitkä sitten vieraan kanssa olisivat unohtuneet tai joihin ei olisi ollut aikaa.
   Ehkä tästä tulee se ensimmäinen tarunhohtoinen eka talo, jossa kaikki on jo mietitty, niin kuin olisi siinä kuuluisassa kolmannessa talossa :)

   Poista