sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Laatoitus ja tapetointi on aloitettu....

Edellisen tilannepäivityksen jälkeen on laatoitusmies ehtinyt jo aloittaa hommansa. Muutaman huoneen lattiat on jo laatoitettu. Ja vessojen ja pesuhuoneiden seinien laatoituskin on alkanut.

Alkaa hahmottumaan akvaarioseinänkin aukko työhuoneen ja olohuoneen välissä. Viime viikolla maksoimme jo etumaksun mittatilausakvaariosta, jonka toimittaa meille Porin akvaariokeskus.

Samoin on timpuri aloittanut kattolevyjen kiinnittelemisen. Tapettipuolella toi robottitapetti näyttää kivalta chili/vierashuoneessa.

9 kommenttia:

 1. WAU! Missä välissä teillä on kaikki tuo ehtiny tapahtua!??! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun harvakseltaan päivittää, niin ehtii tapahtumaan vaikka mitä ;)

   Ja ihana tämä miehen postaus. Maailmankaikkeuden tärkeimmät sisustusasiat ja ne on kaikki kuitattu kerralla ja tuossa :D Pakko ehkä tehdä vielä "Näin minä olisi jaaritellut"-postauksia.

   Poista
 2. Miten Jonni on saanut noinkin pieniä kuveja, noinkin hienoista tapeteista :D)) Mutta voi vitsi miten hyvältä näyttää, ihan meinaa tulla jo liikutus!! Niin kivan näköset nuo työhuone ja chilihuone tapetteineen, tosi hyvältä kyllä näyttää! Ei ollutkaan puhetta, että tuohon työhuoneeseenkin tulee laatta, näyttää kyllä oikein kivalta! Mites tuo keittiö-ruokailutila-olohuone, miten siihen lattia jakautuu? Ja kaunis tuo yksittäinen olkkarin vuota, mitä nyt tuosta kuvasta näkeepi ;))) Vaadin jaarittelupostausta, jahka tulee lisää pintoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä oot siukku kyllä meidän aktiivisin "fani" :D Kiva, kun viitsit kirjoittaa, saisivat muutkin kommentoida. Ja niitä kuvia voi sitten toki klikata suuremmaksi ;)

   Ajateltiin tuota laattalattiaa kaikkiin niihin huoneisiin, joissa voidaan kulkea ulkokengillä, eli eteiseen, kodariin ja sitten tuohon chilihuoneeseen, josta mennään patiolle ja takapihalle. Kirjastoon päätettiin laittaa kanssa, kun siellä lutrataan tuon akvaarion kanssa ja on sitten yhtenevä näkymä, jos on ovi auki ja katsoo ulko-ovelta.
   Keittiö-ruokahuone-olkkariin haluttiin kuitenkin "pehmeämpi" lattia, että tippuvilla juomalaseilla olisi jokin mahdollisuus selvitä. Niihin tulee siis laminaattia, jonka kestävyysluku on todella suuri, joten ei pitäisi kulutuksen ja kolhujen haitata.
   Jahka näistä joulukuun kiireistä selviän, niin laitan vähän tarkempia postauksia vielä :)

   Poista
 3. Toi robottitapetti on kyllä vaan niin ihana! Varmaan jo kymmenes kerta kun käyn sitä ihastelemassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan siihen kyllä todella tyytyväisiä. Ja siis kun tapetin ajattelisi ehkä lastenhuoneeseen, mutta me halusimme sen tuonne meidän viherhuoneeseen ja sopii "aikuisten" tilaan kanssa mainiosti. Alkuunsa halusin yhtä amerikkalaista tapettia, jossa on erilaisia pelikonsoleja, mutta kun rullan hinta oli yli 160e (plus rahdit ja tullaus) ja rullassa oli vain kaksi vuotaa, niin ajatus kaatui aikalailla siihen.
   Tuo löytyi briteistä ja rulla oli 7 euroa, joten olin aivan myyty :) Lisäksi nuo värit sopivat meille tosi hyvin, osa roboteista on sellaisia metallisävyisiä ja heijastavat mukavasti eri valoissa. Tämä oli aivan "sika säkissä"-ostos ja erittäin hyvä ostos olikin :)

   Poista
  2. No ei ole pahan hintainenkaan sitten. Pelikonsolitapetti olisi maksanut saman verran kuin oikeiden pelikonsoleiden liimaaminen seinään... Mistä kaupasta tuo löytyikään?

   Poista
  3. Tuosta löytyy linkki http://www.ebay.ie/itm/NEW-HOOPLA-SPACE-ROBOT-PRINT-CHILDRENS-KIDS-BEDROOM-10M-WALLPAPER-ROLL-DECOR-ART-/131179233792

   Poista