sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Räkkikaappi ja ulkovalot seinien osalta

Vaihteeksi vähän tietoteknisempi postaus. Bongasin huuto.net:stä 42U räkkikaapin, jossa ei ollut hintavarausta, ja jonka huudon voitin eurolla. Kivasti säästyi tuhat euroa, kun ei tarvitse uutta kaappia hankkia.

Kantourakka myyjältä tontille oli aika painajaismainen, neljältä isolta mieheltä meni useampi tunti kaapin siirtämiseen. Oli räkki aika painava ja aika tiukat portaat kellarista ihmisten ilmoille.

Tähän on tarkoitus tulla varaston puolelle levyserverit pyörittämään eri huoneiden viihdekeskuksia. Kaapilla ainakin on tarpeeksi korkeutta ja tuntuu tukevalta (pitäisi kuulemma helposti kestää yli 500kg painon) :)

Samoin vihdoinkin tilattiin meidän ylösalas-ulkovalot talon ja autokatoksen seiniin (Seinävalaisin 7571-000 Modena): 11kpl ja 25e/kpl (googlaamalla paras hinta jonka löysin nettikaupoista). Tilauksessa on myös kattovalokiskot, jotka tulee melkein joka huoneeseen, mutta siitä aiheesta enemmän kunhan tilaus saapuu Saksasta (jälleen vähän googlattu, että mistä saa parhaimman tarjouksen).

2 kommenttia:

 1. Uusi lukija ilmoittautuu! Oma projektimme alkoi vajaat pari viikkoa sitten. Tsemppiä raksaamiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tervetuloa, mukavaa kun löysit tänne :)
   Toki kävin vastavuoroisesti kurkkimassa ja teillähän on suunnittelut jo ihanan pitkällä!
   Merkkaanpa teidän blogin tuohon sivuun, niin muistan vierailla säännöllisesti.

   Poista