sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Kiintokalusteet ovat tilauksessa

Onpas vain helpottunut olo!

Minusta on kuoriutunut tämän taloprojektin myötä käsittämätön "vatvis", joka valvoo yöt miettien, että mitkä laatat sinne vessaan pitäisikään valita ja laitetaanko vessankaappeihin viistotut vai sileät ovet. Ehkä se on niin, että taloprojektissa stressin määrä on vakio ja kun talofirman "murheina" on muut suuret päätökset, niin itse sitten ottaa stressinsä näistä pienistä asioista, joista kasvaa elämää suurempia ongelmia.

Mutta, nyt ei tarvitse taikka voi enää vatvoa kiintokalusteiden syvintä olemusta ja ulkonäköä pätkääkään. PM kalusteen Hannu soitti perjantaina, että hän on nyt laittamassa tilausta eteenpäin, olihan nämä nyt varmasti näin. Ja kyllä, olivathan ne.

Olen pitänyt todella paljon yhteistyöstä PM kalusteen kanssa. Firmalla on monen (kymmenen) vuoden kokemus keittiöistä ja muista kiintokalusteista, me olimme suunnittelemassa ensimmäistämme. Aika selvä peli, kuka on oikea "asiantuntija" tässä suunnittelussa. Kun kerroimme tarpeistamme ja toiveistamme, sai Hannu heti ajatuksesta kiinni ja ehdotti erilaisia vaihtoehtoja. On hyvä olla itse mukana ja vaikuttamassa, mutta tuntuu jotenkin turvalliselta, kun keittiöfirmalla on myös parannusehdotuksia ja mielipiteitä. Ei kaikessa tarvitse olla asiakkaan kanssa samaa mieltä, varsinkin jos asiakkaan ehdotukset ovat pönttöjä. On vaan tärkeää naamioida ajatukset niin, että asiakas tuntee itsensä edelleenkin keittiömaailman neroksi ja näin minä edelleen oletan, joten juurikin näin!

Nyt on sitten tilattu kaikkien makkareiden ja eteisen vaatekaapit, kaikki keittiön ja kodinhoitohuoneen kiintokalusteet, kirjastohuoneeseen klippiovikaappeja ja koko vaatehuoneen säilytysjärjestelmät. Palvelu oli parasta ja hinnat ehdottomasti kilpailukykyiset, joten olo on todellakin helpottunut ja onnellinen.

Ja mitä me sitten tilattiin? Suunnitelmissa keittiö näyttää tältä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti