maanantai 21. huhtikuuta 2014

Vihdoin!

Omakotitaloblogimme (tai tässä tapauksessa myös oma ko-ti talo projektimme) on ollut viime aikoina aikasta hiljainen ja aikasta tekniikkapainotteinen. Kovasti on kyllä tapahtunut, mutta kun oikein oikein kovasti tapahtuu, niin silloin sitä ei ehdi edes blogiin tapahtumia kirjaamaan.

Tammikuu meni pakatessa, yksityiskohtia hioessa ja mahaa kasvattaessa.

Helmikuussa juhlittiin pyöreitä täyttävää tätiä ja muutettiin. Perjantaina haettiin käsittämätön kuorma tavaraa Ikeasta ja pakattiin meidän pieneen 50 kuution muuttoautoon vuokravarastojen tavarat ja kellarikomeron tavarat. Lauantaina oli itse muuttopäivä ja kannettiin kolme tuntia laatikoita toisessa päässä ensin autoon ja sitten uudessa kodissa paikoilleen. Muuttolaatikoita oli yli 160 ja vaikka muuttotalkoolaiset olivat todella reippaita ja väkeä oli mukavasti, niin silti hommassa meni koko päivä. Sunnuntaina vielä lähin perheeni tuli auttamaan huonekalujen kokoamisessa ja tavaroiden järjestämisessä, jotta illalla päästiin kolmen päivän rupeaman jälkeen juuri kootun ruokapöydän ääreen herkuttelemaan noutopitsalla, oi autuutta.

Noutopitsaa upouuden pöydän ääressä, juurikootuilla tuoleilla istuen.
Reilu viikko ehdittiin toipumaan ja laittamaan tavaroita pikkuhiljaa paikalleen, kunnes erään meidän maha oli jo siinä pisteessä, että oli aika poksahtaa ja uusi asukas, "Tilde" oli valmiina muuttamaan taloon.

Vauvan kanssa totuteltiin uuteen arkeen ja uuteen kotiin ja kaikki "vapaa-aika" käytettiin kodin laittamiseen, jotta pirtti olisi tiptop nimiäisjuhlia varten. Olisihan toki voinut vaan jemmata ja raivata, mutta päätimme kerralla järjestää kaikki paikat kunnolla ja laittaa tavarat oikeille paikoilleen, kaappeja myöten.

Meidän Lauran juhlat pidetiin nyt pääsiäisenä ja koti on melkein valmis! 

Verhot on ikkunoissa (kiitos apureiden), muuttolaatikot ovat purettuna, talofirma on saanut hommansa valmiiksi ikkunanpesuja myöten, huoneet ovat järjestettyinä, akvaarioprojekti on pitkällä, huonekaluja on hankittuna ja jopa kaijuttimet ovat päällystetty sisustukseen sopiviksi, sen lisäksi, että niitäkin hommattiin uusia.
Nyt on myös minulla (toivottavasti) aikaa päivitellä tänne, joten luvassa on kiertoajelua ympäri huoneita ja kivoja yksityiskohtia. Pysykäätten kanavalla!1 kommentti:

  1. Onpas paljon kaikkea tapahtunut, kun alkaa oikein miettiä :D Ja sä sait sen kaiken tiivistettyä tähän postaukseen :))) Kansa vaatii lisää, varsinkin akvaariopäivitystä! :)

    -sis-

    VastaaPoista