tiistai 1. maaliskuuta 2016

Hiiret vs minä 2 - 1

Kävi tuossa muutama viikko sitten niin, että Danfossin lämpöpumppu lopetta tuottamasta lämmintä käyttövettä, ja pumpussa luki "Virhe: Ulkol.Sensori". Siinä mielessäni kiroilin, että taasko Danfossin pumppu reistailee. Sain sitten sähkärin kutsuttua paikalle, ja hän hetken pähkäiltyään toteaa, että hiiret on nakertaneet johdon poikki välikatossa ulos menevään lämpötilasensoriin. Ja hän veti sitten uuden vedon ja taas alkoi hommat pelittämään.

Samalla kävin Biltemasta hakemassa kasan hiiren ja rotan loukkuja joita ripottelin välikatolle. Seuraavana päivänä minä yhden hiiren jo sainkin poistettua roskikeen. Mutta kostoksi jäljelle jääneet(?) purivat uudenkin vedon poikki ja taas rupesi vesi kylmäämään. Tällä kertaa sain houkuteltua naapurin, joka on sähkäri vetämään uuden vedon ja tuomaan vielä suojaputkenkin mukanaan, niin nytten pitäisi ainakin toistaiseksi kestää, jollei hiiret mene putkenkin läpi :)

Tässä on täysi sota julistettu päälle, jossa hiiret vielä toistaiseksi ovat 2-1 johdossa. Kuvittelen kyllä, että ajan kanssa loukkumäärää kasvattamalla minä lopulta selviän voittajana....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti