maanantai 31. maaliskuuta 2014

TV makkarin seinälle

Tässä olen pikkuhiljaa huone huoneelta säätämässä tekniikkapuolta kuntoon. Nytten sain makuuhuoneen säädettyä about valmiiksi.

Taulutelkkari seinäkiinnikkeillä seinään ja kaikki johdot harjalevyjen läpi telkkarin korkeudelle, joten seinällä ei roiku mitään rumia kaapeleita. Telkkarin yläpuolelle Apple TV-boxi, joka on kohtuu huomaamaton. Joten nytten toimii normaali kaapeli TV ja sen lisäksi Plex mediaserveriltä voi katsella verkon yli kaikkia mediatiedostoja mitä on aikojen saatossa itselleen tallentanut.

2 kommenttia:

 1. Nikkaroipa vielä jostain vanhoista jämävanerin ja/tai -laudan paloista noiden pistorasioiden eteen siisti kotelo. Sen voi sitten vaikka vielä päällystää samalla tapetilla kuin seinä, jos oikein haluaa kerätä vaimolta pisteet kotiin :) Kotelo estää myös lapsia/eläimiä sorkkimasta johtoja irti seinästä jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, totta tuokin :)
   Tuohon on suunnitteilla joku kapea hylly/lipasto/säilytin, jonne saa korut ja muut järkevästi. On vaan sen verran kulkureitillä, että pitäisi olla kovin siro. Siksipä suunnitellaan vielä :)

   Poista