torstai 8. elokuuta 2013

Edistystä tontilla ja mahdollisia käpyjä

Muutama viikko on kulunut edellisestä postauksesta. Johtuen siitä, että työmiehet olivat viikon verran toisessa kohteessa, ja viime viikon olimme kesälomilla pohjoisessa (kävimme myös asuntomessuilla, mutta siitä postausta myöhemmin, kunhan saan kamerasta 500 kuvaa purettua).

Mutta kävin eilen aamulla tontilla Ko-Ti Oy:n laatuvastaavan kanssa. Kovasti kehui työn jälkeä, ja näytti mukavasti työkin edenneet. Autokatoksen varaston seinien rakenteet alkaa pikkuhiljaa nousemaan. Talon sisäpuolella on styroksien ja LVI:n laittaminen jo aloitettu. Ja näytti seiniin ilmaantunut lämpöeristeet ja kattoihin muovit. Rapsin tyytyväisenä kuvia ja lähdin töihin.

Töissä ollessani sitten meidän valvojamme (oma valvoja kannattaa ehdottamasti hankkia) soitti minulle, että oli käynyt tontilla. Ja oli sitten ihmetellyt pikkuisen muovien liian pienistä limityksistä yms, jotka luvattiin korjata. Ja suurimpana puutteena oli huomannut, että runkokatselmointia ei ole vielä pidetty. Semmoinen on nytten sitten bookattu kunnan tarkastajan kanssa ensi maanantaiksi. Tarkastajasta riippuen voi olla, että rakennuttajamme mahdollisesti joutuu repimään muovit pois sisäkatosta ja villat pois seiniltä tarkastuksen ajaksi. Mutta elämä on, Ko-ti Oy:n ja kunnan välisiä kommunikaatio-ongelmia, pitää vaan toivoa, ettei mahdolliset lisätyöt hidasta aikataulua hirveästi. Ensi viikolla ollaan viisaampia ja silloin mahdollisesti alkaa myös lattian valut.

2 kommenttia:

  1. Kuinka runkokatselmus sujui?

    VastaaPoista
  2. Hyvin kait, siinä sitä hetken pällisteltiin ja ihmelteltiin, ja kaikki sanoi ok ja lähti koteihinsa :)

    VastaaPoista