perjantai 28. helmikuuta 2014

Muutto suoritettu onnistuneesti

Tällä kertaa lyhyt päivitys, kun odotamme, että talofirma tulee pesemään ikkunamme ja korjaamaan jäljellä olevat pikkuviat. Ja, että ehdimme purkamaan laatikoita siihen malliin, että saadaan hyviä kuvia otettua.

Lähinnä vaan status update, että muutto sujuin hienosti, iso kiitos kantajaporukalle. Ja olemme hyvin kotiutuneet ja kovasti koitamme saada laatikoita purettua (niitä olikin toista sataa). :)

Spoilerikuva internet-ostoksestani eli miehekkään kokoinen BBQ Smoker-grilli, jonka kokonaisleveys on 160cm, joten grilliin mahtuu lihanpala jos toinenkin:

sunnuntai 2. helmikuuta 2014

It's a final countdown.

Di di dii dii, di di dit dit dii, di di dii dii, di di dit dit dit dit dii!

On se vain hieno kappale, korvamatojen aatelia. Mutta, asiaan.

Talolla on siis loppulaskenta alkamassa, valmista pitäisi olla 10. helmikuuta. Vielä on tekemättä sauna, terassit, ulkovarastojen sisäpinnat, maalaus- sekä tapettikorjaukset ja välikattovarasto. Lisäksi puuttuu sähköt, vedet, ilmastointivempeleet, hanat, altaita ja niiden kytkemiset. Jännää on. Ja näin viimeisillään raskaana ei pitäisi käydä katsomassa, että paljonko onkaan hommat edistyneet ja kuinka valmiilta näyttääkään. Ei ole verenpaineelle hyväksi ei. Mutta. Paineessahan tulee parasta, käsittämättömässä paineessa timanttia, joten aikamoinen Afrikan tähti siellä on kyllä valmistumassa.

Valmista tulee, korvissa poksuu.

Muuttopäivä on kuitenkin päätetty ja kovasti nyt vanhassa kodissa pakkaillaan ja ihmetellään, kenen tämä kaikki roju on, jota pohjattomista kaapeista löytyy ja löytyy. Onneksi halusin keittiöön aivan liikaa kaappeja, taitavat täyttyä kaikki. Samalla kun pakataan ja yritetään päästä eroon turhasta, pitää myös miettiä uuden kodin ostoslistaa. Aikalailla vanhoilla tavaroilla mennään, mutta jotakinhan on aina aivan pakko hankkia, kun ei muuten ilman pärjäisi. Onneksi tässä vaiheessa projektia ruotsalainen sisustustavaratalo on lähellä. Ollaan myös pakattu meidän melkein kaikki astiat ja kuivaruuat (ja oikeastaan kaikki, mitä keittiöstä irtoaa), joten onneksi sieltä saa myös niitä lihapullia. Ovat tulleet jo tutuiksi.

Ostoslista lihapullakauppaan, oikein omaperäistä ja värikästä.

Sukulaiset, ystävät ja kylän henkilöt huomio!
Jos vaan maittaa talkoosoppa, niin tervetuloa 15.päivä kantamaan, purkamaan ja kokoamaan.
Olette erittäin lämpimästi tervetulleita. Kaikki.